Mitähän varten tähän bologitouhuun oikein olen ryhtynyt? Ajatuksissani se on pyörinyt jo jonkin aikaa, mutta silti perusteita mietiskelen. Yksi syy on olla nykymaailmassa mukana, on myös mukava kokeilla kaikkea uutta, mutta ehkä jotenkin halusin pitää elämäni tätä kautta paremmin hallinnassa.

Päivät kuluvat ohi niin, ettei välttämättä tiedä, mikä päivä on menossa. Jospa tätä kautta hallinnantunne lisääntyy. Saa ehkä myös syvyyttä tavalliseenkin päivään. Selailin blogeja ja huomasin hyvän idean kerätä muutaman päivän kohokohta ylös. Siispä nimesin omat päivän kivat juttuni Päivän kimallukset- teeman alle. Uskon, että tämä lisää tyytyväisyydentennetta. Elämä on täynnä mahtavia hetkiä, tunnelmia, asioita, elämyksiä, kunhan ne vaan huomaamme. Jospa omatkin silmäni aukeavat paremmin elämän ihmeisiin.

Tänään olen ollut normilenkillä koirani kanssa miehen jatkaessa veneen kevätkunnostusta. Metsälenkillä kujersi kyyhky. Tuli ihan ulkomaan reissut mieleen. Yksi mukavimmista hetkistä on aikainen aamu ulkomailla ja kävelylenkki taustamusiikkina juuri kyyhkysten kujerrus.

Odottelen miehen kotiintuloa, jolloin saamme maistaa kehittelemääni laatikkoruokaa: perunaviipaleita, jauhelihaa, sipulia, keitettyä parsaa, etikkakurkkua, kurkkusalaattia, mausteita, ruokakermaa sekä juustoraastetta.

Tänään on muuten vaihteeksi sadepäivä. Sitäkin kevään tulo vaatii.

Päivän kimallukset

  • Kyyhkysen kujerrus
  • Uusi laatikkoresepti
  • Kevätsade